Μετά από πολλά χρόνια κλινικής και εργαστηριακής εμπειρίας σε νοσοκομεία της Αθήνας ωρίμασε η ιδέα της δημιουργίας ενός ιδιωτικού  χώρου όπου θα εφαρμόζονται υπηρεσίες φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης  των νευρολογικών, ορθοπεδικών και αναπνευστικών ασθενών.

 Δημιουργήσαμε τα συστεγαζόμενα Φυσικοθεραπευτήρια Απόστολου Α. Παπάζογλου και Αθανασίου Α. Παπάζογλου 

Thinkphysiotherapy στην οδό Βακτριανής 9 περιοχή Ιλίσια.  

   Στόχος μας είναι οι ασθενείς που θα μας εμπιστευτούν να τους προσφέρουμε εξατομικευμένες θεραπείες με σύγχρονο εξοπλισμό, και τεχνικές φυσικοθεραπείας για να επιτύχουμε τα καλυτέρα δυνατά αποτελέσματα. Μοιραζόμαστε την γνώση μας μαζί σας για να μάθετε  πώς να αποφύγετε την καταπόνηση του μυϊκού σας  συστήματος στις καθημερινές σας δραστηριότητες. 

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Φυσικοθεραπευτής PT MSc

Ππτυχιούχος  τμήματος Φυσικοθεραπείας, ΑΤΕΙ Πατρών

Υπεύθυνος του φυσικοθεραπευτηρίου  ThinkPhysiotherapy.   

Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου και εξειδίκευση στα νευρολογικά νοσήματα. Διατριβή με επιτυχή κλινική έρευνα στο θέμα «Η επίδραση των κρουστικών κυμάτων στο εύρος κίνησης της ποδοκνημικής άρθρωσης σε ασθενείς με υπερτονία των πελματιαίων καμπτήρων μετά από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο» από το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

 Εξειδίκευση στον άκρα πόδα με θεωρητική και πρακτική εξάσκηση

Υπεύθυνος του τμήματος φυσικοθεραπείας του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς ¨Οι Άγιοι Ανάργυροι ¨ το οπαίο εξυπηρετεί εσωτερικούς ασθενείς στις κλινικές και στη ΜΕΘ  και εξωτερικούς ασθενείς στο φυσικοθεραπευτήριο του  Νοσοκομείου.

Συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση με σεμινάρια και συνέδρια που αφορούν την επιστήμη της φυσικοθεραπείας.

ΔΑΔΟΥΔΗ ΒΑΣΩ

Φυσικοθεραπεύτρια PT MSc

Επιστημονικά Υπεύθυνη

Ππτυχιούχος τμήματος Φυσικοθεραπείας, ΑΤΕΙ Πατρών

Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με βαθμό άριστα και εξειδίκευση στα νευρολογικά νοσήματα. Διατριβή με επιτυχή κλινική έρευνα στο θέμα «Η επίδραση των κρουστικών κυμάτων στο εύρος κίνησης της ποδοκνημικής άρθρωσης σε ασθενείς με υπερτονία των πελματιαίων καμπτήρων μετά από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο» από το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Πολυετή εμπειρία στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Σωτηρία» στο τμήμα φυσικοθεραπείας, στις υπηρεσίες φυσικοθεραπείας σε ασθενείς του νοσοκομείου και σε εξωτερικούς ασθενείς στο εργαστήριο του τμήματος.

Συνεχή παρακολούθηση και εκπαίδευση σε Σεμινάρια. Ενημέρωση στις σύγχρονες μεθόδους φυσικοθεραπείας ορθοπεδικών, νευρολογικών και αναπνευστικών νοσημάτων.

ΔΑΔΟΥΔΗ ΒΑΣΩ
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΘΑΝΟΣ

Τελειόφοιτος Φυσικοθεραπείας

Ιδιοκτήτης του Φυσικοθεραπευτηρίου ThinkPhysiotherapy.

Τελειόφοιτος στο τμήμα Φυσικοθεραπείας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Πτυχιούχος Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων.

Παίκτης του χόκεϊ για πολλά χρόνια στο Εθνικό Πρωτάθλημα. Με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος συμμετείχε σε αποστολές στο εξωτερικό για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Υπεύθυνη γραμματείας του Φυσικοθεραπευτηρίου ThinkPhysiotherap.y Πτυχίο LOWER στην Αγγλική. Πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμων της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών, Πανεπιστήμιου Αιγαίου. Αθλήτρια του Βόλεϊ στις Ομάδες Χαλανδρίου και Ρόδου.